Груповата фаза от новосформирания отборен смесен турнир United Cup предстои

...
Груповата фаза от новосформирания отборен смесен турнир United Cup предстои
Коментари Харесай

Пегула и Тиафо донесоха нови два успеха на отбора си и САЩ разгроми Германия на United Cup!

Груповата фаза от новосформирания екипен разбъркан шампионат United Cup следва да приключи през днешния ден, с което ще научим имената на шестте национални селекции, които печелят своите потоци. В главен любимец за спечелването на трофея от дебютното издание на конкуренция от мнозина беше избран отборът на Съединени американски щати, който, както по всичко проличава, изцяло оправдава тези упования към себе си и след триумф с 4:1 на старта против Чехия, през днешния ден подпечата втората си победа в надпреварата, надигравайки безапелационно Германия.

Първа на корта от програмата за днешния ден излезе топ тенисистката в състава на американците - Джесика Пегула, която срещаше Лаура Зигмунд в опит да предреши крайния излаз от съревнованието. Световната номер 3 за разлика от мача си на старта против Петра Квитова, през днешния ден се радваше на чудесно сервиране в хода на целия конфликт и без да инкасира нито една точка за пробив в геймовете си, затвори мача в своя изгода - 6:3 6:2, правейки общия резултат 3:0 за Съединени американски щати.

Непосредствено след нея в дуел на процедура без значение в игра видяхме вторите ракети при мъжете в двете селекции, като несъмнено внимание главно приковаваше Франис Тиафо. Полуфиналистът от US Open откри сезона си с победа нас Томаш Махач, която обаче пристигна след травма и прибързано отричане на чеха, до момента в който през днешния ден международният номер 19 изигра мача си в цялостния му формат и надделя Оскар Оте - 7:5 6:4. С това успеха на Съединени американски щати над Германия става още по-категорична, но добитото самочувствие безспорно ще е от изгода на " янките ", които във финала на град Сидни ще се изправят против изненадата на шампионата все още Англия, спечелили потока си в компанията на Испания и домакините Австралия.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР