Даниел Колинс е последната полуфиналистка в Рим. Американката, която в

...
Даниел Колинс е последната полуфиналистка в Рим. Американката, която в
Коментари Харесай

Тенис мастърклас: Колинс разгроми бившата номер едно Азаренка и е полуфиналистка в Рим!

Даниел Колинс е последната полуфиналистка в Рим. Американката, която сега играе най-хубавия си тенис, се класира за първи път в толкоз напреднал стадий на клей в кариерата си, а през днешния ден тя надделя безапелационно ветеранката Виктория Азаренка с 6:4 6:3 и по този начин международната номер 15 оформи конфликт с Арина Сабаленка.

Срещата стартира обещаващо за белорускинята, която още в първия гейм осъществя пробив. Съдейки по грешките на Колинс и постоянството на някогашната номер 1 в този миг, сетът се развиваше напълно в интерес на тенисистката от Минск. Въпреки това, някогашната номер 7 изглеждаше стимулирана да обърне играта в своя изгода и вдигайки темпото си на игра, съумя да реализира задачата си, като завоюва четири следващи гейма. Преднината, която Колинс си обезпечи, бе задоволително огромна, с цел да се отпусне, само че не и да отстъпи на съперничката си и с 6:4 поведе в сетовете.

Втората част стартира стремително за международната номер 15, която наложи убийствено движение и превъзхождаше над Азаренка във всеки един аспект, а при 4:1 бе покрай това да усили разликата на два пробива. Точно тогава играта ѝ претърпя лек срив, от който ветеранката се възползва и бе покрай това да изравни резултата в геймовете, но Колинс сподели задоволително здрави нерви, с цел да затвори мача в два сета и по този начин с 6:3 да продължи акцията си без изгубен сет.

ANOTHER ONE ☝️

Danielle Collins takes out Azarenka to reach the semifinals!

Up next: No.2 seed Sabalenka
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР