Груба грешка е поставянето на Елисавета Белобрадова на първо място

...
Груба грешка е поставянето на Елисавета Белобрадова на първо място
Коментари Харесай

Анализатори: Христо Иванов прецака Летящата Козила и подарява победата на ГЕРБ в 25-и МИР в София

Груба неточност е слагането на Елисавета Белобрадова преди всичко в листата на „ Демократична България “ в столичния 25 МИР, считат анализатори, представени от.

Летящата Козила, както Белобрадова е още известна, ще се бори в лидерския регион с Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Ицо Хазарта. Голяма част от подръжниците на десницата обаче считат, че този ход е погрешен и с него Христо Иванов прецаква както Белобрадова, по този начин и „ Демократична България “.

Въпреки че Летящата Козила се употребява с голямо публично утвърждение, тя няма съвсем никакви шансове да победи в 25 МИР. Традиционно, в лидерския регион печели ГЕРБ и шансът резултатите в този момент да са разнообразни е най-малък. „ Сериозна стратегическа неточност на Демократична България. Елисавета има мощен електорат и капацитет там където си е – в Лозенец, 23 МИР.

Жалко за похабените гласове, които Елисавета им носеше в 23 МИР, които в този момент несъмнено няма да гласоподават за Демократична България “, разясняват анализатори.

Със сигурност „ Демократична България “ ще загуби хиляди гласове с преместването на Белобрадова в 25 МИР. Припомняме, че на изборите през юли тя бе сложена на 10 място в листата за 23 МИР и сътвори същински възторг като размести листата със 7805 персонални гласа, качвайки се от 10-о на второ място. Не без помощта на Белобрадова „ Демократична България “ съумя да завоюва изборите в 23 МИР.

По всяка възможност в този момент този изборен регион ще бъде извоюван от „ Продължаваме промяната “, чийто лидер на листата там е Асен Василев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР