Гръцкото министерство на здравеопазването забрани влизане в морето на 12

...
Гръцкото министерство на здравеопазването забрани влизане в морето на 12
Коментари Харесай

Забранено е влизането на 12 опасни плажа в гръцката област Атика

Гръцкото министерство на опазването на здравето забрани влизане в морето на 12 плажа в област Атика, заяви БНР. В тази област в централна Гърция попадат столицата Атина, както и две съществени пристанища - Пирея и Рафина.

При проучване качеството на морската вода в региона управляващите са установили, че има региони със мощно замърсяване на водата, което е рисково за здравето на хората. На тази база министерството на опазването на здравето наложи възбрана за влизане и плуване в морето на рисковите места.

В област Атика се не разрешава плуването на плажна линия наоколо до всички пристанища и места за ремонт на плавателни съдове. Не би трябвало да се влиза в морето по цялата дължина от пристанище Пирея до Перама, както и по цялата вътрешна дължина на пристанище Рафина. Забраната се отнася общо за 12 места. Поставени са табели, които показват повода за въведеното ограничаване. За нарушителите се плануват санкции, само че управляващите не чакат, че хората няма да се подчинят, тъй като е обвързвано с тяхното здраве.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР