Графитът, на който е изобразен футболистът Лионел Меси, се появи

...
Графитът, на който е изобразен футболистът Лионел Меси, се появи
Коментари Харесай

Графит на Меси изгря близо до този на Роналдо в Казан

Графитът, на който е изобразен футболистът Лионел Меси, се появи в Казан с идването на аржентинския тим за мача от осминафиналите на Световното състезание против Франция. Той се появи покрай изображението на португалеца Кристиано Роналдо - неговият основен съперник в битката за персонални награди и върхове за последните години, предава сътрудник на ТАСС.

Lionel Messi mural painted alongside Cristiano Ronaldo in Kazan https://t.co/qQ7oGKb92x pic.twitter.com/r7fp2GsxWT
— Cristiano Ronaldo (@CRonaldoNews) June 29, 2018 Отборът на Аржентина дойде в столицата на Татарстан в петък преди мача с французите и ще се настани в хотела, от прозорците на който се виждат графитите. Площта на графита е 60 кв.м - 6 метра височина и 10 метра широчина. Работата са свършили представителите на креативното обединяване " Супернова " Дмитрий Кудинов и Дмитрий Чалов (двамата са от Казан), Андрей Топоров и Сергей Акрамов (Екатеринбург).
н
Сега в града са основани към 50 обекта на улично изкуство, измежду които завършени във футболна тема фасади на постройките. Освен изображението с Роналдо, по-рано в Казан се появи графит със бранителя на тима на Рубин - Руслан Камбалов, както и полузащитника на Спартак Москва и Съюз на съветските социалистически републики Игор Нето.

Роналдо и Меси са водещи играчи на двата испански клуба - Реал Мадрид и Барселона, които всяка година съперничат за купата в националния шампионат. В последните 10 години двамата се конкурират за " Златната топка " - премията, която се връчва на най-хубавия състезател в света. Португалия също се класира на осминафинал на международния шампионат, където ще играе против Уругвай. На шампионата в Русия Роналдо се отличи с четири гола, а Меси порази вратата единствено веднъж. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ от Нигерия - Аржентина ТУК!!! Мондиал 2018 1/8 кръг, събота 30 юни  Франция 17:00предстои  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР