Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви в петък,

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви в петък,
Коментари Харесай

Захарова: Западът подстрекава медиите да бойкотират Русия по време на срещата на Г-20

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи в петък, че Западът е провел протест против Русия на срещата на външните министри от Г-20, употребявайки медиите.

Въпреки това, сподели Захарова по Първи канал на съветската държавна телевизия, тази " тактичност " се провали и протестът се трансформира в " самоизолация ".

По тази тематика по-рано през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров сподели пред кореспонденти, че " западните сътрудници " са " изгубили мислите си, откакто са почнали да подлагат на критика Русия на фона на обстановката в Украйна ".

Междувременно Русия предизвести Литва и Европейския съюз, че може да предприеме " строги ограничения " против тях, в случай че преносът на някои артикули към и от съветския ексклав Калининград не бъде обновен.

" Ако обстановката не се стабилизира през идващите дни, тогава Русия ще предприеме сурови ограничения против Литва и Европейския съюз “, сподели в изказване Мария Захарова, представен от Ройтерс. " Решаването на казуса лиши прекалено много време ", добави тя.

Литва забрани преди време преноса на артикули, които са обект на наказания на Европейския съюз през нейната територия до и от балтийския ексклав Калининград, като Русия даде обещание да предприеме ответни ограничения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР