Господин Цветанов това работи – от президентските избори насам неговата

...
Господин Цветанов това работи – от президентските избори насам неговата
Коментари Харесай

Йотова: Цветанов това работи – да следи какво казва президентът

" Господин Цветанов това работи – от президентските избори насам неговата работа е да следи какво споделя президентът, да го ругае обществено, служейки си с квалификации, които не вършат чест на нито един политик ". Това съобщи в ефира на bTV вицепрезидента Илияна Йотова.
Тя напомни, че с президента Радев са определени мажоритарно, а " Цветанов даже не завоюва преференциалния избор във Велико Търново. "
По думите ѝ няма война сред институциите:
" Има истини, които българското общество чува от страна на президента. "
В коментар за случая " Скрипал " и реакцията на българското държавно управление Йотова разяснява, че страната е реагирала вярно и не е редно да се гонят съветски дипломати.
Тя даде позитивна оценка на българското председателство, като за главен триумф уточни активизирането на тематиката за Западните Балкани.
Помолена да разяснява изявлението Росен Плевенелиев по отношение на колениченето ѝ пред съветския патриарх Кирил, Йотова съобщи:
" Вие съществено ли желаете да разясня някогашния президент? Жалко, че този човек е бил президент на Република България. Очевидно има някакви други фантазии и неща за които мисли. Което е видно и от екрана. "
По думите ѝ, жестът към съветския патриарх Кирил показвал " почитание към Руската православна черква, към ролята ѝ в Освободителната война. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР