Голямо народно не на този дипломатически нокаут. Така македонците протестират

...
Голямо народно не на този дипломатически нокаут. Така македонците протестират
Коментари Харесай

Петър Стоянович: Странно е, че Балканите са догонващи за цивилизованата част на Европа

Голямо национално " не " на този дипломатически нокаут. Така македонците стачкуват към този момент седми ден против френското предложение за започване на договаряния на Северна Македония с Европейски Съюз. " От македонец българин не става ", по този начин звучат рагневените гласове на прилежаща Македония.

Според журналиста Георги Милков по някои неща районен съд Македония от 2022 година му наподобява на България от ранните 90 година " С митингите в Скопие Западът си е дал сметка, че няма съвсем никаква разлика сред нас и тях ", акцентира той пред NOVA.

От своя страна за историка Петър Стоянович е необичайно, че Балканите са догонващи за цивилизованата част на Европа. " Сега в РСМ се оказва, че нещата са още по-закъснели от при нас. Колелото е счупено и стартира да се търкаля назад, скоро в Скопие ще стартира нормализация. Те не чакаха толкоз бързо да им се оправят нещата и в този момент са изправени пред нуждата да създадат нещо ", счита той. И добави, че македонците ще минат през няколко интервала.

" Първо ще ритат ужасно, след това ще ближат рани, по-късно горе долу ще търсят пътя към Европа ", предвижда Стоянович. Относно политическата обстановка у нас той е песимистичен, че ще има нов кабинет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР