Голяма част от това, което правят украинските разузнавачи, са готови

...
Голяма част от това, което правят украинските разузнавачи, са готови
Коментари Харесай

Украинският Мосад: Най-добрите операции на украинското разузнаване

Голяма част от това, което вършат украинските разузнавачи, са подготвени сюжети за екшън сериали и книги, пишеPravda Gerashchenko, оповестени от.

Доставка на помощ на бранителите на Азовстал

Дори когато Мариупол беше изцяло блокиран от окупаторите, доставката на медикаменти, хранителни запаси, муниции и евакуацията на тежко ранените беше проведена с хеликоптери.

Щурм на остров Змийни

На 8 май 2022 година бойци на ГУР и група „ Алфа “ на СБУ щурмуваха острова с хеликоптери с открити рампи на отсека за кацане. Въпреки обстоятелството, че врагът ги " видя " и " чу ", нашите бойци направиха разузнаване с пердах, взеха титли, нанесоха загуби на нашествениците и по-късно се върнаха невредими.

Атаки с дронове против Москва

През юли-август 2023 година против Москва бяха осъществени редица офанзиви с дронове. Атаките против цели, директно забъркани във войната, демонстрираха неспособността на путин да отбрани даже столицата.

" Синигер "

Шест месеца продължи интервенцията по привличане на своя страна на водача на съветския хеликоптер Ми-8. През август 2023 година той прелетя 120 км на свръхмалка височина, в режим на радиомълчание, и кацна в Украйна. Със себе си водачът донесе секретни документи за военните летища на Руската федерация.

„ Празнуване “ на Деня на независимостта в Крим

Успешна десантна интервенция в региона на селата Оленевка, Маяк и нос Тарханкут укрепи вярата в победа освен в страната, само че и на полуострова. Разузнавачите унищожиха 30 рашисти, повредиха четири моторни лодки и даже сложиха украинския байрак.

Унищожаване на самолети

Атаките против летища в Саратовска, Рязанска и Новгородска области, където се намираха Ту-22М3 и Ту-95, потвърдиха, че най-малко в европейската част на Руската федерация нито един боен обект на окупаторите не е безвреден.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР