Голяма част от хората по света приеха двудневните тренировки на

...
Голяма част от хората по света приеха двудневните тренировки на
Коментари Харесай

Болт ще кара официални проби в Борусия

Голяма част от хората по света одобриха двудневните тренировки на суперзвездата в спринта Юсейн Болт с немския Борусия (Дортмунд) като смешка, само че се оказа, че управлението на немския клуб се е впечатлило от уменията на някогашния спортист и го е поканило на проби.
 Юсейн Болт тренира с Борусия (Дортмунд) @@@
“Нещата са съществени. Всички си мислеха, че аз просто ще майтапя, лигавя се, само че аз съм сериозен. Всъщност се връщам в Дортмунд за няколко седмици - три или повече, с цел да работя с тях. Трябва да преценява опциите си на по-високо равнище, с цел да видя къде съм, да схвана от какво нуждая се и дали мога да го реализира. Върху това съм фокусиран.

Sign him up!! #BVBolt pic.twitter.com/q3xWO82dR4
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) March 23, 2018 Това е нещо, върху което съм се фокусирал и чакам с неспокойствие предизвикването, тъй като тъкмо към това се стремя. Искам ново предизвикателство в живота си и съм фокусиран върху това”, сподели Болт пред “Хералд Сън”, който сега е на Игрите на Британската общественост в Голд Коуст като дипломат на Игрите и даже се включи в награждаването в атлетиката.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР