Големи амбиции владеят Галин, призна самият той. Изпълнителят на миналогодишния

...
Големи амбиции владеят Галин, призна самият той. Изпълнителят на миналогодишния
Коментари Харесай

Галин го удари бясната амбиция, не е за вярване какво е планирал

Големи упоритости владеят Галин, призна самият той. Изпълнителят на миналогодишния шлагер „ На Египет фараона” има проект за идващите 10 години, съгласно който би трябвало да се трансформира в сполучлив продуцент на млади гении – по сходство на шефа си Митко Пайнера, Саня Армутлиева, Криско и Графа.

„ Искам да се развия до 30 години колкото е допустимо в това, в което считам, че съм най-хубав – музиката. Композирането, писането, аранжиментите, текстовете и всичко останало да мога да го върша към този момент и за други хора, които пък в действителност да работят и за мен под някаква форма. Това ми е концепцията. Искам да съм по-обезпечен”, коментира Галин.

Той към този момент се е заел да гради кариера на млад гений. Първата, която ще продуцира, е Десита. „ Тя е откритието ми. Десита е певицата, с която в действителност аз пускам продуцентската дейност”, добави той.

Галин не посочи дали с новото му начинание ще се наложи да премисли работата си със своя продуцент инж. Митко Димитров. Засега младият артист продължава да е част от фолк колоса „ Пайнер” и май не мисли да напуща. Все отново с продуцентската си активност Галин неизбежно ще се трансформира в съперник на шефа си. Затова в сектора позволяват, че младият артист се употребява с поддръжката на Митко Пайнера, само че по какъв начин тъкмо са уредили връзките си, към момента е тайнственост, написа " Уикенд ".

Затова пък Галин, който неотдавна се нанесе в личен апартамент, е много по-словоохотлив за проектите си в професионален и в персонален проект. Певецът мечтае за семейство, само че чак след към 5 години, когато към този момент ще се е наситил на ергенството си и ще е постигнал финансово благоденствие. „ Искам да имам семейство. Мечтая да имам дете. Искам да имам реализатори, които да обикалят по участия. Да не работя толкоз доста вечер, да ми е по-ограничено. Може би към 4-5 уговорката в месеца ще ми бъдат задоволително. Да работят тогава към този момент младите хора”, споделя артистът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР