Година след събитията на „Росенец“, днес нека първо поздравим Доган,

...
Година след събитията на „Росенец“, днес нека първо поздравим Доган,
Коментари Харесай

Росен Миленов: Пректът Борисов приключи

" Година след събитията на „ Росенец “, през днешния ден дано първо поздравим Доган, че може да реди политическия пъзел с дългата си ръка. Той е разнолик – както в политическо изражение на вътрешната сцена, по този начин и в интернационалното позициониране. Някой грубо се лъже като споделя, че Доган не е изразител на съветски и източни ползи. Конюнктурно той е въплъщение на всевъзможни ползи, които падат над политико-олигархичния модел на България. Доган не стига единствено до персоната. Доган е моделът ".

Това разяснява пред Фрог нюз някогашният чиновник на ДАНС Росен Миленов.

„ Преди много години имаше един случай, когато бутаха три стени и от горната страна един заслон (барбекюто на Доган) и един щеше да го вкарва в пандиза – споделяше се Бойко Борисов. Така пристигна във властта. Доган му оказа помощ като сподели, че той разпределя порциите. Затова споделих, че Доган доста ловко с дългата си ръка реди политическия пасианс в България. В момента следим DejaVu. “

Година по-късно, равносметката на Миленов за събитията на „ Росенец “ е следната:

„ Резултатът от митингите на „ Росенец “ е, че към този момент го няма балона „ Борисов “. Изчерпа се. Просто планът „ Борисов “ завърши. Борбата с модела обаче продължава. Да не се окаже единствено, че има нови планове на този същия модел но „ Доган “. Тогава какво вършим? Ако се окаже, че тези хора, които бяха една година на улицата, са били употребявани, тогава на някого би трябвало да му бъде счупена главата “, предизвести той.

Що се отнася до това дали е допустимо да настъпи по този начин предстоящата смяна в България, Росен Миленов избира на изчака резултата от изборите на 11 юли.

„ Нека да забележим резултата и тогава към този момент можем да разясняваме, тъй като 30 години се нагледахме на празни обещания, а по-късно – отново от същото. Хора, които са протестирали преди 30 години, в този момент на площадите споделяха: „ Тогава ние вярвахме, че нещата ще се случат до 3-4 години “. Е, още не са се случили. Въпреки това жителите би трябвало да гласоподават и да търсят резултата. Той е доста значим. Всичко друго е прахуляк в очите – пием по една студена вода всички и продължаваме напред. Много би трябвало да се внимава, тъй като нещата са опрели до кокала. Тези отрови са проникнали на всички места. Махаш единия бурен, а изпод към този момент са покълнали доста други. Затова споделям, че Доган е доста повече от личност. Този модел е формиран от са хиляди орди от хиени. Навсякъде са “, безапелационен бе той.

„ Какъв резултат да гоним? Ами да вземем за пример да имаме арестувани лица от калибъра на Борисов, на Пеевски, на Кирил Домусчиев. Не 28, а 150 магистрати колят и бесят в правосъдната власт. Лъжат тези, които споделят, че са 28. Това са мишките. Така са се окопали в тази капсулирана и затворена система, че няма пробив. Общо 15 000 – това е наличието на „ модела “ в България. 15 000 души държат една сума от 200 милиарда Ето това са притежателите на България. Така че би трябвало доста да внимаваме дали не са си подготвили различен план. И отново споделям – резултатът е доста значим. Трябва да има арестувания, само че не на кокошкари, а на хората, които в действителност унищожиха държавността, ограбиха и изпоскаха обществените средства, а след това се възпроизвеждат в нови прикрити планове “, приключи Миленов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР