Година при местните избори трагедиите за БСП продължават. С пост

...
Година при местните избори трагедиите за БСП продължават. С пост
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ в БСП: Кмет на анти-ГЕРБ бастион заряза Корнелия Нинова

Година при локалните избори нещастията за Българска социалистическа партия не престават. С пост в обществените мрежи нощес кметът на анти-ГЕРБ бастиона – град Кресна, Николай Георгиев разгласи, че собственоръчно е подписал заявление за овакантяване на партията. Той ръководи града от 2015 година

Любопитно е, че Кресна е една от дребното общини, в които ГЕРБ в никакъв случай не са печелили кметски избори след основаването си.

Кмет ставаше все представител на необятна коалиция отвън ГЕРБ, а през последните два мандата такава бе образувала и Българска социалистическа партия. В претекстовете си Георгиев се афишира против „ робуването на партийно доктринерство “.

Реклама
 Спомени, спомени… Кметът Николай Георгиев и Корнелия Нинова през 2017-а
Той намира за „ по-почтено, по-честно и по-отговорно “ да продължи да извършва функционалностите си без да се преценява с „ партийната дисциплинираност или решенията на партии, тъй като в избрани случаи те могат да се разминават с ползите на локалната общественост “:

Друг любопитен миг е, че на последния парламентарен избор регионалната листа на Българска социалистическа партия – благоевградската, бе водена от водача на партията Корнелия Нинова. Разлъки след това навръх такова място в никакъв случай не приказват добре за вътрешния климат.

А проблемите на Българска социалистическа партия по места са в действителност доста. Нинова е в изострен спор с кмета на Перник Станислав Владимиров. През лятото пък напусна цялото управление на Българска социалистическа партия – Видин.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР