Глобалните събития и тенденции, които променят бизнеса днес, ще бъдат

...
Глобалните събития и тенденции, които променят бизнеса днес, ще бъдат
Коментари Харесай

Какво променя бизнесът днес?

Глобалните събития и трендове, които трансформират бизнеса през днешния ден, ще бъдат във фокуса на втората конференция The Next Big Thing Business Transformers . Събитието е проведено от Bloomberg TV Bulgaria и ще се организира на 19 октомври от 13 часа в Capital Fort, бул. Цариградско шосе 90.

Топ специалисти и анализатори ще показват и разясняват водещите посоки, които трансформират най-важните браншове в световната стопанска система, ролята на технологиите за трансформиране на бизнес моделите, провокациите пред човешкия капитал, както и нововъведенията, които съумяват да повлияят върху цели промишлености.

Проф. Павлина Чернева, асоцииран професор по стопанска система в Bard College и съветник на централните банки и държавни управления по целия свят, ще открие първия панел на The Next Big Thing. Професор Чернева е един от най-търсените специалисти по макроикономическа стабилизаци в света. Наскоро тя показа две институционални и политически промени в Европейската централна банка. През 2016 година съветва акцията на Бърни Сандърс за президент на Съединени американски щати. Изследванията й постоянно се показват в най-големите медии като Bloomberg, The Wall Street Journal, CNN, Reuters, New York Times, NPR и други. На The Next Big Thing тя ще приказва за бъдещето на световната макроикономическа политика – обаян кръг или нова парадигма?

Сред панелистите в конференцията ще бъдат и Одисеас Хараламбус, вицепрезидент на Cisco Systems за Източна Европа, който ще показа тематиката Digital Disruption, както и Луция Поповска, основен действен шеф на Software Group, която ще обърне внимание на една нетолкова далечна вероятност, а точно: „ Нуждае ли се Европа от дълготрайни тактики в Африка? “

Няма да бъде подмината и тематиката за въздействието на технологиите върху енергетиката и инфраструктурата, бъдещето на петролните компании и енергийните браншове в България и района, за миграцията на рекламните средства от TV към online. Всички тематики и лектори вижте в програмата.

Модератори на дискусионните панели на конференцията ще бъдат Детелина Смилкова, ръководител на Българска организация за ръководство на хора (БАУХ) и вицепрезидент на Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Евгений Кънев, макроикономист и ръководещ съучастник в „ Маконис “ и Виктор Манев, създател и парттньор в Impetus Capital.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР