Главнокомандващият армията, президентът Румен Радев, ще подкрепи или ще се

...
Главнокомандващият армията, президентът Румен Радев, ще подкрепи или ще се
Коментари Харесай

Милен Михов: Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

Главнокомандващият армията, президентът Румен Радев, ще поддържа или ще се разграничи от поругаването на постройката на Министерство на защитата от протестиращите. Този въпрос задава депутатът Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация, който е член на военната комисия в Народното събрание, в пост във Facebook.

" С какво е отговорна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?! И къде е нейният командир, президентът? Защо мълчи? Одобрява ли политиката на охрачване и омерзяване? ", пита той.

" Задавам тези въпроси като наследник на офицер и редови боец от Българската войска, който е служил почтено под българското бойно знаме. Да се разграничи от причинителите или да поеме отговорността – трети път няма ", приканва той президента.

" Очаквано митингът към този момент няма нищо общо със своето начало. Всяка вечер малките екрани обилно ни демонстрират едни и същи физиономии (няколко десетки на брой), които настояват, че не са трансформирали настояванията си. Всъщност лъжат. Всяка вечер шестват с изкривени от завист лица и манифестират духовната си мизерия посредством опозоряване на институции и знаци на държавността. Яйца, домати, алена багра, символизираща кръв – това са изразните средства на малцината останали ", написа доцент Милен Михов.

" Те са подготвени да осъдят, разстрелят и погребат всеки, който е над тях и значи е отговорен за личните им неудачи. Сигурно по този начин утвърждават възприятието за лична значителност, за празненство на персоналното си его над властта, реда и закона. Те не са отговорни, те са навалица. Отдали са се на пристрастеностите, които съзнателно разпалват в тях няколко умели политически играчи. Те не желаят нова Конституция и нови правила, не желаят обединителни дела и устойчиво общество. Искат власт в този момент и разпра с политическите им съперници. Народен съд няма по какъв начин да свикат, само че могат да оплюят и дамгосат посредством тълпата всеки. Не, не, не! Това не беше се случвало до в този момент – да бъде поругана армията ни ", възмущава се той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР