Главният секретар и зам. председател на парламентарната група на ИТН

...
Главният секретар и зам. председател на парламентарната група на ИТН
Коментари Харесай

Ключов кадър на ИТН напуска Народното събрание

Главният секретар и зам. ръководител на парламентарната група на Има Такъв Народ Виктория Василева напуща Народното събрание. Това заяви самата тя в коридорите на Народното събрание, само че акцентира, че не е следващият депутат, отделил се от партията.

Василева изясни, че сътрудниците ѝ от дълго време са били известени за желанието ѝ да напусне Народно събрание. ``Бюджетът ми беше един от уговорките, с който желаех да приключа. Така че идната седмица - ще преценява в кой ден, според от събитията”, отговори Василева на питането кой ден счита да подаде заявление за овакантяване. На въпрос дали въпреки всичко ще напусне и партията " ИТН ", тя отговори, че ще реши това в допълнение.

Смята се, че Виктория Василева е един от най-доверените хора на Слави Трифонов. Тя беше парещ бранител на кандидатурата на съпартиеца й Любомир Каримански за шеф на централната банка, която беше провалена от някогашните коалиционнни сътрудници на Има Такъв Народ. Тогава Василева провокира скандал, когато във Facebook написа по адрес на Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия: " Някой да ми обясни… Любомир Каримански не е подобаващ за Българска народна банка, само че е доста подобаващ за Свтовната банка??? Тия в Свтовната банка не желаят ли " добър публичен имидж”… но по този начин де… то Световната банка каква банка е… никаква една такава-малка и незначителна… Кого лъжете, бе!!! Мишоци… "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР