Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че разочарованието и недоволството от

...
Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че разочарованието и недоволството от
Коментари Харесай

Меркел: Недоволството не ни дава право да мразим

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че разочарованието и недоволството от държавното управление не дава никакво право на хората да ненавиждат - намек за мощното показване напоследък на крайната десница на изборите в източната част на страната, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В оповестено през днешния ден изявление за сп. " Шпигел " Меркел призна, че на някои германци и райони по никакъв начин не им е било елементарно. " 30 години по-късно обаче би трябвало и да се каже ясно: даже и да не сме удовлетворени от публичния превоз, опазването на здравето, цялостните дейности на държавното управление или от личния си живот, това не ни дава право да ненавиждаме или да презираме другите хора, още по-малко да правим принуждение ", акцентира тя.

На районните избори в източните провинции Саксония, Бранденбург и Тюрингия крайнодясната партия " Алтернатива за Германия " стана втора политическа мощ. Тя е изключително мощна в някогашния комунистически Изток, където 30 години след обединяването на Германия доста хора към момента се усещат ощетени, отбелязва Асошиейтед прес. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР