Германската легенда в биатлона Магдалена Нойнер очаква силен сезон от

...
Германската легенда в биатлона Магдалена Нойнер очаква силен сезон от
Коментари Харесай

Нойнер очаква силен сезон за Домрачова


Германската легенда в биатлона Магдалена Нойнер чака мощен сезон от представителката на Беларус и брачна половинка на Оле Ейнар Бьорндален Дария Домрачова.

Двукратната олимпийска, 12-кратна международна шампионка и трикратна победителка в генералното класиране за Световната купа разгласи, че ще следи с максимален интерес точно представянето на Домрачова, която през предходната година стана майка, само че се завърна на пистата единствено четири месеца по-късно.

За Нойнер интерес ще съставлява и по какъв начин ще се показа сънародничката й Лаура Далмайер, която ще бъде натоварена с огромни упования.

" Лаура е мощна душевен и надали ще се поддаде, само че кой знае? Ако продължи просто да си прави работата, то ще повтори триумфите си. Тя е задоволително опитна, има много стартове за Световната купа и е показвала, че може да се оправя с натиска.

Много забавно ще е и към Домрачова. Тя сподели мощни резултати през предишния сезон, без значение от раждането. През лятото евентуално е подобрила още повече формата си.

Мисля, тя и брачният партньор й Оле Ейнар взаимно се стимулират да се движат напред. Смятам, че и двамата ще имат мощен сезон ", разяснява Нойнер пред АRD.

Публикация, споделена от Darya Domracheva (@dadofun) на утрин/вечер ST
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР