Въпреки лошите метеорологични условия десетки фенове на българските сноубордисти са

...
Въпреки лошите метеорологични условия десетки фенове на българските сноубордисти са
Коментари Харесай

Лошото време не спря феновете на сноуборда в Пампорово

Въпреки неприятните метеорологични условия десетки почитатели на българските сноубордисти са на писта " Стената ", с цел да ги поддържат в спусканията в надпреварата за Световната купа по сноуборд.

В стартовете при мъжете и дамите вземат участие 97 състезатели от 16 страни. България се показва от 10 състезатели. Големият ас на тима е носителят на международната купа за 2016 година Радослав Янков. Той се спуска с номер 13. Преди старта на Радослав Янков почитатели с български флагове разклатиха чанове и скандираха името му.

Сред тях бе и сестрата на Радо – Ружка.

" Вълнението е ужасно. Тук, пред родна аудитория, е в действителност необикновено, макар, че страстите след това ги изпитваме най-много. Сега, като вземе да се спуска, това е най-хубавото нещо. Аз му поисквам да е здрав и да финишира, да успее да реализира фантазиите си. Да стигне до най-високия връх ", показа пред БНР тя.

" Тук сме да подкрепим всички български участници и Радо най-много. Ние сме от най-заклетите почитатели на Радослав. Синът ми спортува. Той също кара с Радослав. Заедно в един клуб са и даже и в чужбина го поддържаме.

Той ми споделя какво тъкмо би трябвало да направя, най-малките елементи ми споделя, които другите не могат да ми ги кажат. Помага ми да ставам още по-добър ", споделиха почитатели.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР