Дарение от 100 книги, 35 монитора и 20 лаптопа получава

...
Дарение от 100 книги, 35 монитора и 20 лаптопа получава
Коментари Харесай

Acronis дарява книги и ИТ техника на българско училище


Дарение от 100 книги, 35 монитора и 20 преносимия компютър получава “Професионалната гимназия по стопанска система и мениджмънт ” в Пазарджик по случай 24 май (снимка: Acronis)

Доставчикът на решения за киберсигурност Acronis подарява 100 книги на “Професионалната гимназия по стопанска система и мениджмънт ”, Пазарджик по случай празника на свети братя Кирил и Методий. Дарението е с поддръжката на книжарници Сиела.

Всяка година Acronis, посредством своята благотворителна стратегия Acronis Cyber Foundation, подарява 100 книги на определено българско учебно заведение в чест на празника на свети братя Кирил и Методий, който означаваме на 24 май. Тази година дарението ще получи “Професионална гимназия по стопанска система и мениджмънт ”, град Пазарджик.

Acronis ще подари 100 книги, дружно с 35 монитора и 20 преносимия компютър. Това подаяние цели да усъвършенства просветителната среда и да обезпечи скъпи запаси, както за учениците, по този начин и за техните преподаватели, подчертаха от компанията. Acronis е ангажирана дълготрайно с поддръжка на просветителни начинания и основава традиция, която ще продължи и в бъдеще.
още по темата
“Доброто обучение приготвя децата и за компликациите, и за насладите, които животът предлага, а книгите са в главната на всичко това. Те дават на нашите деца познания и умения, нужни за справяне с живота и по-добро схващане на света ”, сподели Пламен Тошев, ръководещ шеф на Acronis България.

Дори в бързоразвиващата се цифрова среда, четенето на книги е извънредно значима част от развиването на децата, тъй като им оказва помощ да схванат и научат за света към тях, добави мениджърът.

“Професионалната гимназия по стопанска система и мениджмънт ”, град Пазарджик, е основана на 1 септември 1950 година и е главен източник на квалифицирани експерти в региона на стопанската система в района. С повече от 800 възпитаници и над 55 преподаватели в разнообразни дисциплини, учебното заведение обезпечава висок стандарт на обучение.

Дарението е резултат от съдействие на Acronis, БАИТ и Сиела – известна верига книжарници в България, която се ангажира с насърчаването на културното многообразие и обезпечаването на достъп до просветителни материали.

“Вече втора година с екипа на книжарници Сиела поддържаме самодейността на Acronis и БАИТ за подаяние на книги, тъй като тя спомага за развиването на образованието и културата измежду младежите. Инициативи като тази утвърждават смисъла на партньорството сред бизнес бранша и просветителните институции за публичното богатство ”, сподели Светла Андонова, търговски шеф на Сиела.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР