Германия откри вчера ново космическо командване, следвайки примера на други

...
Германия откри вчера ново космическо командване, следвайки примера на други
Коментари Харесай

Ново космическо командване ще се бори със заплахи от Русия и Китай

Германия откри през вчерашния ден ново галактическо командване, следвайки образеца на други западни страни в миг на възходяща паника от военното нахлуване на Русия и Китай в Космоса и увеличение на изстрелванията на спътници, съобщи Ройтерс.

През последните две години Съединени американски щати, Франция и Англия сътвориха галактически командвания, с цел да се оправят със заканите, които съгласно тях идват от Русия и Китай в миг на обтегнати връзки сред Запада и Москва. " Космосът се трансформира във значима инфраструктура, която е належащо да обезопасим ", сподели немската министърка на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер в град Удем, съобщи Българска телеграфна агенция.

Предвижда се съществуващият там галактически ситуационен център да прерасне в новото галактическо командване, чиято основна задача ще бъде да пази от външна интервенция спътниците, които дават на армията значими информационни услуги и данни от наблюдаване, и да оказва противопоставяне против противникова сателитна интервенция при положение на спор. Космическото командване също по този начин ще се бори със опасността за военни и цивилен устройства в Космоса, идваща от бързо увеличаващото се количество спътници и образуващите се вследствие на това парчета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР