Германия и Норвегия биха били големите печеливши от отсъствието на

...
Германия и Норвегия биха били големите печеливши от отсъствието на
Коментари Харесай

Германия и Норвегия биха спечелили най-много от липсата на Русия в Пьончан

Германия и Норвегия биха били огромните печеливши от отсъствието на Русия на Зимните олимпийски игри в Пьончан, демонстрира статистическата прогноза на една от най-големите компании в тази област " Грейсноут ".

Заради неяснотата към присъединяване на Русия на Игрите от " Грейсноут " са изготвили таблица по медали, в която липсват съветските спортисти и медалите, които биха могли да завоюват. Така статистическата компания показва Германия като безспорен любимец за първото в крайното класиране по медали. Бундестимът се чака да завоюва 40 медала - 14 златни, 12 сребърни и 14 бронзови, следван от отбора на Норвегия с общо 37 медала - 14 златни, 11 сребърни и 12 бронзови, а на трето място би трябвало да остане отборът на Съединени американски щати с 29 медала, от които 10 златни, 10 сребърни и 9 бронзови, показват от " Грейсноут ".

Статистическата компания разгласи, че ще пусне обновена прогноза тъкмо преди старта на Игрите на 9 февруари, като в нея този път ще бъдат включени и съветските представители. Засега упованията на статистиците са Германия да вземе 5 от предстоящите медали, извоювани от Русия, Норвегия - 4, Канада, Франция и Япония - по два, а Финландия, Англия, Италия и Холандия да прибавят по още един във витрината си. От " Грейсноут " чакат 28 страни да завоюват медали от идните игри, само че България не е измежду тях. Статистиците бяха подготвили сходно прогноза за извоюваните медали и за Олимпийските игри в Рио де Жанейро, като тогава упованията им се оправдаха на 80 %.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР