ГЕРБ спечели повече от половината областни градове. Всички се обединиха

...
ГЕРБ спечели повече от половината областни градове. Всички се обединиха
Коментари Харесай

Захариева : Без подкрепата на ГЕРБ Терзиев нямаше да стане кмет

ГЕРБ завоюва повече от половината регионални градове. Всички се сплотиха против кметовете издигнати или подкрепени от партията. Това сподели в предаването по Народоосвободителна въстаническа армия националната представителка от ГЕРБ Екатерина Захариева.

„ Очевидно има различен вид подмолна сделка, в Пазарджик всички се сплотиха против претендента, който ние подкрепяхме ”, добави тя. Захариева даде пример с Габрово, където на втори тур Политическа партия - партия с искания, че е евроатлантическа подкрепя претендента на „ Възраждане.

„ ПП-ДБ не желаеха да създадем коалиция, ние няколко пъти ги призовавахме да се подпише явен механизъм за взимане на решения. Внасят се законопроекти, които са неподготвени добре. 90% от управническата стратегия не се извършва, което значи, че имаме съществени проблеми. Трябва да има механизъм за взимане на решения. Научаваме неща от медиите, без да са съгласувани с нас ”, акцентира Захариева.

Според нея има сериозен проблем в две направления във връзка с Бюджета. „ Приходите не са реалистични, което ще усили недостига, който ще стане 5.5%. Заложените планове за Северна България са нула ”, добави националният представител.

Тя добави, че без поддръжката на ГЕРБ Васил Терзиев е нямало да бъде определен за кмет на столицата. „ Ние сме евроатлантическа партия ”, сподели още Екатерина Захариева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР