ГЕРБ си вкара куриозен автогол, заяви политологът Първан Симеонов –

...
ГЕРБ си вкара куриозен автогол, заяви политологът Първан Симеонов –
Коментари Харесай

Първан Симеонов: ГЕРБ си набута куриозен автогол, има план против Бойко Борисов

ГЕРБ си вкара чудноват автогол, съобщи политологът Първан Симеонов – изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл “, в коментар по тематиката за преференциите и измененията в Изборния кодекс.
„ Те се издънват по този метод на най-лесното място. Повече от десетилетия имат опит на политическия терен и знаят, че като наближат избори, в които Българска социалистическа партия се усеща застрашена, Българска социалистическа партия прави постоянно 2 неща – подлага на подозрение честността на изборния развой. Второ – споделя демокрацията е в заплаха, дано зад нас се съберат всички, даже и тези, които другояче не могат да ни понасят. Да дадеш на Българска социалистическа партия подобен коз в този миг, свидетелства или за политическа несръчност, или за умишлен проект – проект не в сгода на Борисов. Последната година – две зачестиха случаите, в които парламентарната група на ГЕРБ държи напълно друга линия от тази на Борисов и от време на време не е ясно дали в действителност сред двете има синхрон “, изясни Симеонов пред БНР.
По думите му ГЕРБ се излага в края на един интервал, в който „ устискаха “: „ Зимата свършва, обществени митинги в страната няма. ГЕРБ удържа. Няма тежки драми на тематика растеж на цените. ГЕРБ се окопити и вероятността за предварителни избори се отдалечи. От днешна позиция беше по-вероятно ГЕРБ да завоюва и европейските избори. И тъкмо в този миг те се изложиха “.
"Ако на евроизборите останат 2 варианти, някои сини хора, някои последователи на Слави Трифонов, протестно настроени хора да си кажат - предпочитам сред по-малкото зло. По-малкото зло сега е Българска социалистическа партия, тъй като тя е остра, протестна и малко по-демократична на фона на ГЕРБ ", добави Симеонов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР