Борисов: Старомодни сме, вярно, но все пак има мисъл, която

...
Борисов: Старомодни сме, вярно, но все пак има мисъл, която
Коментари Харесай

Образованието - приоритет №1 на ГЕРБ

Борисов: Старомодни сме, правилно, само че въпреки всичко има мисъл, която да докара до по-добър живот
Партията с порив да достигнем и задминем прилежащи страни от Европейски Съюз

Ако завоюва изборите, ГЕРБ ще промени Наказателен кодекс и ще дострои основни пътни планове

Като общество можем да си сложим рационална цел - да достигнем и задминем нашите съседи, които също са член на Европейски Съюз. Това посочи при започване на представянето на Управленската стратегия на ГЕРБ-СДС Томислав Дончев, само че бе безапелационен:,,Ако слагаме фокус върху нещо, то това е образованието. ”

Конкретните цели на партията са учителите да са стимулирани, да има поддръжка и приобщаване на всяко дете, а посоката е " без необразовани деца ”. Методите за реализиране на това са поощряване на дуалната форма на образование и финансиране на ученическите практики, класни стаи за дуалното образование, както и повече изнесени класни стаи, счита някогашният учебен министър Красимир Вълчев. " Една такава промяна изисква политическо водачество и увереност, поредни старания най-малко 5 години. Затова ние ще работим за основаването на политическа и експертна коалиция за трайна поддръжка за провеждането на нужните промени и за продължение на основните политики в просветителния бранш. ”

" Темата с пазара на труда следва образованието, сред секторите би трябвало да има задълбочаване на връзката. ” Това заключи някогашният обществен министър Деница Сачева. Затова от ГЕРБ оферират контролиране на приема в професионалното и висшето обучение.

В бранш Правосъдие хората на Борисов ще работят по основаването на напълно нов Наказателен кодекс и ще трансформират процесуалните закони. Акцентът е върху разграничване на публичните престъпни действия на “престъпления ” и “простъпки ”, изясни Рая Назарян. Според нея " предварителната защита на корупцията има огромен резултат ”. От партията дават обещание да извърнат особено внимание на високата смъртност и травматичност по пътищата.

Ако завоюват на изборите, от ГЕРБ ще упорстват и за бистрота на строителната администрация. Обещават и че ще доизградят тунелите под Шипка и Петрохан. Дават поръчка и за довеждане докрай на автомагистралата от Русе до Велико Търново и на Северозападния скоростен път Видин - Ботевград, автомагистралите “Струма ” и “Хемус ”.

Като първа стъпка към дигитализацията ГЕРБ предлага въвеждането на цифров паспорт и цифрова идентичност. Това е допустимо посредством въвеждане на Закон за цифровата идентичност, унищожаване на електронния автограф и персонални идентификационни кодове.

" Ние продължаваме да имаме вяра, че една партия, която се явява на избори, би трябвало да покаже на хората какво ще прави и с кого ще го прави. Старомодни сме, правилно, само че въпреки всичко има мисъл, която да докара до по-добър живот. ” Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след представянето на програмата.

Незаконни арести, кеш и електронни подписи възмутиха водача на ГЕРБ
Борисов за записите на Политическа партия: Трябва да влязат в пандиза!
Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е почтен. От това, което чух, се разбра, че единствено той не е схванал, че имат кеш. Звучеше миловидно като слушах по какъв начин са безчинствали през тези 11-12 месеца. И е доста забавно по какъв начин подкрепящите ги медии ще интерпретират това, че те действително перат пари и действително купуват гласове. Жал ми е за вас по какъв начин ще ги интерпретирате.

Този коментар направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка изтеклите нови записи на " Продължаваме промяната ”, където Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова заговорничат по какъв начин да прибират пари кеш за изборите, по какъв начин да купуват медии и социолози.

" Тук си приказват по какъв начин си носят кеша, по какъв начин ще финансират изборите, по какъв начин ще купуват избори. Това е вина. Те бързо би трябвало да влязат в пандиза ”, отсече Борисов и се възмути: " Незаконни арести, противозаконен кеш, противозаконни електронни подписи... ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР