ГЕРБ-СДС започнаха срещи с останалите парламентарно представени партии. Първите разговори

...
ГЕРБ-СДС започнаха срещи с останалите парламентарно представени партии. Първите разговори
Коментари Харесай

Старт на срещите на ГЕРБ-СДС с останалите партии, първо разговарят с ДПС 

ГЕРБ-СДС започнаха срещи с останалите парламентарно показани партии. Първите диалози са с Движение за права и свободи в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Срещата се води от Десислава Атанасова и Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС, а Йордан Цонев води делегацията на Движение за права и свободи.

Десислава Атанасова подсети, че за страната е имало пети следващи избори с извънредно сложна, и геополитическа, и финансова обстановка. Според нея отговорността е единственото нещо, което може да сплоти държавниците, с цел да се поеме отговорност за ръководство на страната.

" Надявам се всички парламентарни групи си даваме сметка какъв брой сложни решения предстоят, по тази причина считаме, че тази отговорност би трябвало да е споделена, да е разпределена сред всички, така че дружно да вземаме изключително трудните и е непопулярни решения за България.

Ние неколкократно сме подхождали изключително сериозно към предизборната, а и управническа стратегия, която представяме на ашите избиратели и обществото. Тази стратегия, за последните няколко изори, сме я нарекли  " България след рецесиите – проект за възобновяване “, тъй като към този момент приказваме за следствията след рушенето ", съобщи Атанасова.

Тя означи, че си дават сметка, че носят отговорност и по тази причина стартират серия от съвещания по тяхната управническа стратегия, която е над 160 страници. Разписана е детайлно по всички секторни политики и е за 4-годишно ръководство, стана ясно от думите й.

Представителите на двете политически обединения направиха уводни изявления, след което диалозите минаха в закрити.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР