Георги Илиев се завърна в Локомотив Пловдив. Шампионът с черно-белите

...
Георги Илиев се завърна в Локомотив Пловдив. Шампионът с черно-белите
Коментари Харесай

Официално: Георги Илиев се завърна в "Локо" Пловдив след 15 години

Георги Илиев се завърна в " Локомотив " Пловдив. Шампионът с " черно-белите " от 2004 година игра за последно в " Черно море ".

" Чувствам се ужасно като състезател на " Локомотив ". Когато от клуба ми се обадиха, нямах никакви подозрения в кой тим ще продължа кариерата си. Доста хубави страсти съм имал тук, обикновено е да съм повече от благополучен, че се завръщам на " Лаута ". Тук е моментът да поздравя момчетата за извоюваната Купа на България и съвършения свършек на сезон 18/19. Финалът за Суперкупата с " Лудогорец "? Шансове постоянно има. Ако подходим със себераздаване, с разум, считам, че може да се поздравим с триумфа. ", сподели Илиев при представянето си.

" През 2004 година изпитах вълшебни моменти, които ще са запечатани вечно в съзнанието ми. Надявам се да успеем да предложим още веднъж тези страсти на почитателите.

Добри шансове имаме във втория квалификационен кръг на Лига Европа без значение дали ще се паднем с " Радник " Биелина или " Спартак " Търнава. Несъмнено ще бъдат сложни мачовете, чакам да излезем крайни спечелили и да докараме тим с огромно име тук, на нашия стадион ", сподели още той пред клубния уебсайт на " смърфовете ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР