Генералният директор на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ инж. Красимир Папукчийски

...
Генералният директор на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ инж. Красимир Папукчийски
Коментари Харесай

Пловдив с ключово инфраструктурно съоръжение

Генералният шеф на Национална компания „ Железопътна инфраструктура “ инж. Красимир Папукчийски подписа контракта за рационализация на стоманен път, контактна мрежа и системи за сигнализация и телекомуникации в гара Пловдив и създаване на комуникационно-транспортен пробив под жп ареала на гара Пловдив. Той е част от план „ Развитие на железопътен възел Пловдив”.

Обхватът на плана включва строително-монтажни работи по рационализация на стоманения път, действия по създаване на нова контактна мрежа, създаване на нови дренажи и отводнителни системи, слагане на нова перонна настилка на всички перони в гарата, създаване на нови и замяна на съществуващите перонни покрития с нови модерни олекотени структури и обезпечаване на достъп на лица с понижена пъргавина, прецизират от Trafficnews.bg.

По плана са планувани действия по създаване на комуникационно-транспортен пробив под жп ареала на гара Пловдив, в това число създаване на канализационни и вентилационни системи, осветяване и видеонаблюдение, както и създаване на шумозащитни уреди и защитни огради в региона на гарата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР