Ген. Любен ПандевИ тази власт води България към позора на

...
Ген. Любен ПандевИ тази власт води България към позора на
Коментари Харесай

От Аляска до Патагония Путин означава Хитлер, путинизъм означава нацизъм


Ген. Любен Пандев

И тази власт води България към позора на победена и презряна съюзничка, този път на нацистка Путиния.

Да допуснеш триумфираща пропутинска навалица да развява руско-нацистки флагове в миг, когато хитлеро-фашистката войска на Путиния изравнява със земята украински градове и села, убива почтени хора и горди бранители на свободата си, когато тази ПУТИНия безочливо заявява, че със мощ ще прекръсти украинците на руснаци и ги афишира за тор на ‘великата”(в низостта си) съветска империя, когато ЦЕЛИЯТ свят и даже вярата на НАЦИонал-Социалистите КИТАЙ не приема експанзията против суверенна Украйна и порицава зверствата над цивилното население, когато Путиния отива в боклукчийската яма на тотална изолираност, а Путин е на дни от премахване и изправяне пред съда на съветския народ и Международния арбитражен съд в Хага, когато “непобедимата” му окупационна войска се озърта какво да прави против изправилия се против нея съдбоносен украински народ, значи

да се опозориш

Да празнуваш националния си празник, покрит от знамената на ненавиждан от цялото човечество окупатор, когато цивилизованият свят прегръща и оказва помощ на храбра Украйна и подслонява прокудените от домовете им майки и деца, когато от Аляска до Патагония Путин значи Хитлер, когато путинизъм значи нацизъм, а поддръжката му е съдействие с фашисти, когато денацифирана Германия се изправя против съветския нацизъм, когато Русия я чака денацификация, а подкрепилите я русофили – дерусификация, е знак за непростима политическа и културна ерозия и за незаконно обезчовечаване.

Разветите съветски флагове на святия за народа ни връх слагат България и всеки българин на подсъдимата пейка пред съда на Историята, а съществуването на България като част от цивилизования свят - на кантар. Няма тъждество, „ баланс “ и взаимност сред нацизма и Холокоста.
Не одобряваме опитите за „ балансиране “ сред агресора и жертвите му. Няма опрощение за отхвърли от наказания и наказание на насилника.
Българска социалистическа партия се срина

до дъното на моралното проваляне

Никой няма да даде амнистия на Нинова и нейните поддръжници. И тук, и в Брюксел.
Няма да има толерантност и към заканите на Копейкин с концлагери, както и размахването на калашници и пищови от примитивните му поддръжници.

Путин е нарушител и всички, които го поддържат и величаят, търсят “баланс” или “неутралитет”, са съучастници в закононарушенията му. Той ще бъде съден. Ще бъдат съдени и путинистите. Във всяка точка на планетата. Даже локалните русофили ще бъдат съдени.
И се молете да ви съди положителната денацифицирана Германия, че другояче присъдите ще бъдат безмилостни.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР