Газопроводът Северен поток 2 трябва да бъде демонтиран, каза полският

...
Газопроводът Северен поток 2 трябва да бъде демонтиран, каза полският
Коментари Харесай

Дуда призова за демонтиране на Северен поток 2.

Газопроводът " Северен поток 2 " би трябвало да бъде демонтиран, сподели полският президент Анджей Дуда на среща на Форума на Кримската платформа, излъчена по украинската телевизия.

„ Когато Русия е във война против Украйна, когато атакува, окупира, смяната на политиката на Запада допуска освен прекъсване на „ Северен поток 2 “, само че и разпродажба, цялостен ремонт на газопровода “, сподели той.

Полският президент неведнъж се афишира срещу газопровода „ Северен поток 2 “ и даже прикани управлението на НАТО да се „ намеси “ в обстановката с стартирането му: „ Става въпрос за освен това – за това да дадем опция на руснаците да изнудват стратегически цялата ни общественост, изнудване, което надалеч надвишава рамките на енергийните въпроси. <…> Днес Европейски Съюз и НАТО би трябвало да помислят по какъв начин да се опълчват на политическите, енергийните и военните закани и провокации, които „ Северен поток 2 “ може да донесе “, сподели Дуда по време на тирада на Варшавския конгрес за сигурност през октомври 2021 година (цитат от РИА Новости).

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР