Гамата от захранвания на тайванската компания Enermax в обозримо бъдеще

...
Гамата от захранвания на тайванската компания Enermax в обозримо бъдеще
Коментари Харесай

Enermax анонсира линията бронзови захранващи източници RevoBron

Гамата от зареждания на тайванската компания Enermax в обозримо бъдеще ще бъде обогатена с три нови зареждания с мощности 500, 600 и 700 Вата, принадлежащи към линията RevoBron. Устройствата са сертифицирани с енергийна успеваемост от 80 Plus Bronze и са оборудвани със “самопочистващи” вентилатори.

Захранванията Enermax RevoBron разполагат с две 12-волтови линии, които с цел да могат да отдават до 100% от номиналната си мощ, са оборудвани с високотемпературни (105°C) японски кондензатори, както и с най-различни системи за отбрана от ексцентрични режими на работа. За изстудяване на “вътрешностите” дава отговор 120-мм вентилатор с лагер Twister Bearing и функционалност за самопочистване, състояща се от 10 секундно завъртане на перката в противоположна посока, след включване на компютъра. Кратките характерности на устройствата RevoBron са посочени по-долу.



В комплекта на новите зареждания е включен контролера за вентилаторите CoolerGenie. С негова помощ, вентилатора може да се включва, когато натоварването на системата надвиши 40 или 55% от номинала на захранващия блок. В допълнение, обвързваните с контролера вентилатори, не престават да се въртят в продължение на 40-60 секунди след изключване на системата, осигурявайки по-бързо изстудяване на съставените елементи му.



В продажба, захранващите блокове Enermax RevoBron ще се появят напълно скоро време. Препоръчителната цена на новите артикули към момента не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР