Гаел Монфис определено преживява добър период. Резултатите на французина доста

...
Гаел Монфис определено преживява добър период. Резултатите на французина доста
Коментари Харесай

Монфис мотивиран за още победи въпреки отпадането си в Синсинати

Гаел Монфис несъмнено претърпява добър интервал. Резултатите на французина много се усъвършенстваха напоследък и той още веднъж пробва да забавлява почитателите. През тази седмица тенисистът имаше някои страхотни осъществявания на конкуренцията в Синсинати, с които съумя да вдигне феновете на крайници.

Въпреки вчерашното си отпадане от Андрей Рубльов, брачният партньор на Елина Свитолина направи нещо доста значимо. Френският деец записа победа №500 в своята кариера, с което се трансформира в 11-ия тенисист, който реализира нещо сходно.

Ако има ден, и му се играе, Гаел несъмнено би могъл да сътвори съществени проблеми на всеки на идния US Open. За тези 500 победи в професионалния тур той показа:

„ 500 победи в тура. Мисля че това в действителност е нещо значимо. Радвам се, че мога да се похваля с сходно достижение, възприятието е хубаво. Когато започвах пътя си, в никакъв случай не съм си мислил, че ще запиша 500 победи. Дано нещата продължат да се развиват по този начин добре за мен и играта ми да се получава “, разяснява някогашният №6 в света.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР