Футболният шампион Лудогорец се събира за началото на зимната си

...
Футболният шампион Лудогорец се събира за началото на зимната си
Коментари Харесай

Лудогорец обяви пет сериозни контроли

Футболният първенец Лудогорец се събира за началото на зимната си подготовка на следващия ден (5 януари) в София, а по време на идния лагер в турския курорт Белек отборът ще изиграе контроли против мощни съперници като украинския Шахтьор Донецк и словенския Олимпия Любяна.

От 6 до 10 януари футболистите на Лудогорец ще преминат функционални проучвания и фитнес проби и ще проведат тренировки в столицата. Заниманието на 9 януари ще бъде намерено за медиите.

В понеделник (8 януари) от 13:00 часа в столичния хотел " Zoo " клубът ще даде конференция, на която ще бъдат разкрити детайлности за зимната подготовка. В брифинга присъединяване ще вземат спортният шеф Георги Караманджуков, старши-треньорът Георги Дерменджиев и футболисти, осведомиха от ПФК Лудогорец посредством формалния си уеб страница.

От 11 януари до 4 февруари 12-кратните първенци на България ще упражняват в Турция, а там отборът на Лудогорец ще изграе контролни мачове против следните противници:

21 януари - Шахтьор Донецк (Украйна)
24 януари - Олимпия Любляна (Словения)
27 януари - Ракув (Полша)
30 януари - Теплице (Чехия)
03 февруари - Млада Болеслав (Чехия)
За 31 януари също е плануван надзорен мач, по чиято организация се работи сега. Съперникът ще бъде разгласен в идващите дни.

Лудогорец се прибира в България на 4 февруари. До първия формален мач за пролетния сезон - дуелът за Суперкупата на България против ЦСКА 1948 на 10 февруари, тимът ще се приготвя в Разград.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР