На места резултатът за коалициятае 5 пъти повече от този

...
На места резултатът за коалициятае 5 пъти повече от този
Коментари Харесай

 „Възраждане превзе Лас Вегас,  „Величие - най-голямата изборна секция в Чикаго

На места резултатът за коалициятае 5 пъти повече от този за ГЕРБ, а в секция„ Нютън " в Бостънтази разлика е 10 пъти в интерес на ПП-ДБ. В генералното консулство в Ню Йорк ГЕРБ също е трета политическа мощ, след " Продължаваме промяната- Демократична България " и " Възраждане ".

Изборът на българите в Съединени американски щати нарежда„ Възраждане " като втора политическа мощ.

Но всекцията в Лас Вегас, където се вижда по-висока изборна интензивност,партията на Костадин Костадинов води безапелационно, следвана от ПП„ Величие ", обединението ГЕРБ-СДС е четвърта.В Чикаго, където се счита, че е най-голямата българска диаспора, „ Величие " е първа политическа мощ в секция " Дес Плейс -1 ", където са дали своят вот най-вече сънародници, в това число и с машина.

Почти 100% от гласоподавателите на " ИТН " в Съединени американски щати са дали своят вот смашина. За Българска социалистическа партия всеобщо има сред 1 и 5 гласа в секция, същият избор се вижда и за партията на Радостин Василев - МЕЧ. Гласовете заДПС са О, като се изключи секцията в Генералното консулство на България в Ню Йорк, където има 3 хартиени бюлетини за партията на Делян Пеевски.

От вота на българите зад океана - недействителни бюлетини - съвсем няма, а отбелязалите " не поддържам никого " са извънредно малко.

Според вота на българите в Съединените американски щати, в състава на 50-ото Народно заседание би трябвало да има единствено 5 партии - ПП-ДБ, Възраждане, Величие, ГЕРБ-СДС и Има Такъв Народ.ДПС и Българска социалистическа партия не би трябвало да са част от новото ръководство на страната.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР