Футболният гранд Барселона и съперникът му Лас Палмас играха днешната

...
Футболният гранд Барселона и съперникът му Лас Палмас играха днешната
Коментари Харесай

Барселона игра пред празни трибуни на Камп Ноу

Футболният гранд " Барселона " и противникът му " Лас Палмас " играха днешната си против на стадион " Камп Ноу " пред празни трибуни поради опасения за всеобщи конфликти в резултат на днешния референдум. Часове преди мача управлението на " Барса " изиска отсрочване на мача от съображения за сигурност.

Кралската футболна федерация на Испания заплаши със наказания, в случай че мачът не се играе.

В знак на митинг против провеждането на срещата в усложнената от референдума конюнктура, вицепрезидентът на " Барселона " - Карлес Виларуби подаде оставка.

С голове през второто полувреме " Барселона " победи с 3:0 вкъщи " Лас Палмас " в двубоя от седмия кръг в шампионата на Испания. Резултатът откри Серхио Бускетс, а другите две попадения реализира Лионел Меси.

Отборът на " Лас Палмас " излезе на терена с екипи, на които бе изобразено испанското знаме. От клуба оповестиха, че това е знак, с който желаят да изразят болката си от референдума в Каталуня.

" Барса " има цялостен актив от 21 точки на първото място в Примера дивисион, до момента в който гостите са на 17-ата позиция със единствено шест извоювани точки. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР