Футболната асоциация на Англия остави Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити

...
Футболната асоциация на Англия остави Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити
Коментари Харесай

Извадиха Стърлинг от тима на Англия

Футболната асоциация на Англия остави Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити отвън състава за европейската подготовка против Черна гора в четвъртък. Той се замеси в скандал с Джо Гомес от Ливърпул на подготовка на националния отбор, като по този начин двамата продължиха спора си от последните минути на мача сред Ливърпул и Манчестър Сити във Висшата лига в неделя, приключил 3:1. В формалното известие на асоциацията се споделя, че Стърлинг ще бъде с тима, само че няма да играе против черногорците на Уембли, а името на Гомес не се загатва.

Англичаните се нуждаят от една точка в двата мача против Черна гора и Косово в неделя, с цел да си обезпечат класирането за европейското по футбол следващата година.

„ Взехме решението да не разчитаме на Рахийм в четвъртък – разяснява селекционерът Гарет Саутгейт. - Едно от най-големите провокации пред нас бе да изолираме клубните съперничества, когато футболистите дойдат в националния тим и го постигнахме. За страдание в този случай страстите от мача в неделя очевидно още бушуват. Мисля, че постъпихме вярно. Стигнахме до това решение със единодушието на целия тим. Сега значимото е да подкрепим играчите и да се фокусираме върху самия мач. “ 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР