Ние имаме мнение какво трябва да се случи в следващия

...
Ние имаме мнение какво трябва да се случи в следващия
Коментари Харесай

Иван Ченчев: След изборите трябва да имаме надпартийно правителство

„ Ние имаме мнение какво би трябвало да се случи в идващия парламент. Едно държавно управление без политици от Народното събрание и водачи на политически партии. Надпартийно държавно управление. Разбира се, че Борисов не би трябвало да е министър председател. Той ръководи несполучливо “.

Това съобщи в „ Лице в лице “ Иван Ченчев, лидер на листите в 26 МИР София-област и Габрово на " Българска социалистическа партия за България ".

По думите му би трябвало да се дефинират национални цели, измежду които обучение и опазване на здравето наложително, и да се работи по тях.

„ Когато се реализира документ с национални цели, държавното управление би трябвало да бъде програмно, с несъмнено времево измерение, с съответни задания и с отговорници. Излъчените министри ще бъдат утвърдени от всички и механизмът, по който ще бъдат утвърдени ще е финалният стадий, откакто забележим дали партиите въобще ще се съгласят за фиксиране на национални предпочитани цели. Трябва да се търси излаз. Професионално и политически Българска социалистическа партия знае по какъв начин да го направи “, добави Ченчев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР