Футболна Англия беше потресена от черна вест. 45-годишният бивш нападател

...
Футболна Англия беше потресена от черна вест. 45-годишният бивш нападател
Коментари Харесай

Футболна Англия беше потресена от черна вест след мистериозна смърт в ресторант

Футболна Англия беше потресена от черна новина. 45-годишният някогашен нападател на рeдица британски клубове Нийл Кембъл е умрял, до момента в който вечеря в ресторант.

Инцидентът става към 19 часа, когато му прилошало и незабавно била извикана кола за спешна помощ. Посетителите в заведението в близкото до Мидълзбро градче Ярм били евакуирани, до момента в който екип на незабавната помощ се пробва да избави живота на Кембъл.

Въпреки напъните на парамедиците обаче, роденият в Мидълзбро някогашен футболист умрял малко по-късно. Причината за неочакваната гибел на Нийл Кембъл все още не се оповестява.

Той е някогашен нападател на Йорк Сити, Скарбъро, Саутенд, Донкастър, Бароу и други Описван е като " брилянтен съотборник " със " ужасно възприятие за комизъм ".
`Футболна
" Шокиран съм, доста тъжно. Още не мога да допускам на случилото се. Едва 45-годишен... Той беше ужасно момче в съблекалнята. Разбираше се с всички и мислите ми са със фамилията му сега ", разяснява някогашният му съотборник и сегашен управител на Саутенд Кевин Махер.

Нийл Кембъл е татко на две деца.

`Футболна

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР