Футболистите на Левски подновиха тренировки в четвъртък след двата дни

...
Футболистите на Левски подновиха тренировки в четвъртък след двата дни
Коментари Харесай

Левски оставя Роналдо извън състава за Етър

Футболистите на Левски възобновиха тренировки в четвъртък след двата дни отмора, които получиха от треньора Николай Костов след равенството 2:2 с Крумовград в понеделник. Добрата вест за 60-годишния експерт е, че всички футболисти бяха на негово разположение на вчерашното занятие. Нито един състезател няма проблеми след дуела в Коматево.

Сега обаче задачата пред наставника на „ сините “ е да избере кой да остане отвън групата за семейството на Етър Велико Търнов в събота от 20:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов “. Както е известно, Левски разполага с шестима футболисти, които нямат паспорт от Европейския съюз, а в групата за мачовете от efbet Лига може да бъдат най-вече петима.

Това предписание е почнало да основава напрежение на „ Герена “, а в основата му е халфът Дарлан, който е почнал да недоволства, написа „ Мач Телеграф “. Бразилецът получаваше минути на терена в евротурнирите, само че „ сините “ отпаднаха и в този момент Дарлан непрекъснато е отвън сметките на Костов. Логично техничарят не е удовлетворен от тази обстановка, която няма да се оправи, до момента в който Левски не приключи процедурата по изваждане на български паспорти на Уелтън и Вандерсон Цунами. Тя е в напреднала фаза и се чака двамата бразилци да получат родни документи през месец октомври.

Дотогава обаче спортно-техническото управление на Левски е взело решение да прави ротации. Очаква се те да започват още в събота против Етър. Най-вероятно в групата за този мач ще влезе Дарлан, а различен бразилец – Роналдо, ще изпадне. На „ Герена “ са решили, че нито един състезател от останалите чужденци не може да бъде обречен – Уелтън е звездата на тима, Рикардиньо и Цунами – нямат опция, а Хосе Кордоба би трябвало постоянно да е титуляр, тъй като клубът счита да го продаде за милиони най-късно в края на сезона.

Така Роналдо остава единственият сменяем футболист, тъй като на неговата позиция могат да играят и Марин Петков, и Илиян Стефанов.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР