Футболистът Пламен Крумов, който беше кандидат на ГЕРБ за кмет

...
Футболистът Пламен Крумов, който беше кандидат на ГЕРБ за кмет
Коментари Харесай

План Б в Narod.bg: Футболист, партенка на Десислава Танева, играе за кмет на Сливен! Пламен Крумов подкрепян от мутри и роми

Футболистът Пламен Крумов, който беше претендент на ГЕРБ за кмет на Сливен преди два вота, а в този момент го играе патерица на някогашните ръководещи като началник на непрекъснатата комисия по спорт в Общински съвет, още веднъж ще взе участие на изборите на 29 октомври в тандем със настоящия властник Стефан Радев, разкри брилянтен източник на Narod.bg от Града на стоте войводи.

Ритнитопковецът, също като Йордан Лечков, е някогашен футболист и непосредствен до Бойко Борисов по спортна линия. Сливналии го знаят като един от най-големите бенефициенти на европейски и държавни публични поръчки.

 Пламен Крумов е на килимчето пред Десислава Танева, наясно са сливналии

Информаторът на Narod.bg акцентира, че 48-годишният Пламен Крумов ще играе ва банк в сделка за проект Б с Десислава Танева, координатор за ГЕРБ за Сливен. Крумов получи поддръжката и на Има Такъв Народ в лицето на градския представител на Има Такъв Народ Тодор Тодоров, посочи sliveninfo.bg. Смята се, че Крумов и Тошко са доста близки.

Реклама

Според локалните Пламен Крумов финансира акцията си с пари от Фонд „ Земеделие “ и с сходен на мутренски взлом по селата в района, плашейки хората, в случай че не гласоподават за него.

В Сливен са уверени, че кандидатурата му ще получи  поддръжка от ъндърграунда най-малкото с безобразно пазаруване на гласове. Вече се приказва, че сенчестият бизнес, в това число и ромите от двете махали, ще бъдат поделени сред него и пробития сегашен кмет Стефан Радев. Така тандемът ще се опитат да стигнат до балотаж, а оттова, който и да завоюва, Десислава Танева постоянно ще е от печелившата страна.

За да е цялостен ужасът, футболистът си е уредил и поддръжката на „ Български напредък “ на Стефан Янев, прочут с прякора Джеки.

Ще издържи ли тази комплицирана футболна скица, следва да забележим, само че Сливен към този момент е наежен, че следващият футболист напира за власт, а неприятните мемоари от времето на Данчо Лечков още не са избледнели.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР