Ботев (Пловдив) и фондация Нощ на ангелите“ отново обединяват сили

...
Ботев (Пловдив) и фондация Нощ на ангелите“ отново обединяват сили
Коментари Харесай

Ботев Пловдив се включи в благотворителна кампания

Ботев (Пловдив) и фондация „ Нощ на ангелите “ още веднъж сплотяват сили в нова благотворителна самодейност, оповестиха от футболния клуб. " Жълто-черните " и фондацията се включват в акцията за набиране на средства за лекуване на Георги Маринов. 

Георги Маринов е на 22 години и има отчасти спиране на гръбначния мозък след тежка злополука преди две години и половина. Сега пред Георги следва лекуване в Тайланд, за което лекарите дават 85 % късмет за цялостно възобновяване. За задачата обаче са нужни съществени финансови средства.

В идните мачове против Славия, ЦСКА-София и ЦСКА 1948 Ботев (Пловдив) ще приготви начинания ориентирани към набирането на средства за лекуването на Георги. Планиран е и благотворителен дуел с присъединяване на именити футболисти, за който следва да бъдат конкретизирани спомагателни елементи. 

" Включете се и вие и подкрепете Георги по неговия път към триумфа в тази борба ", написаха от клуба и показаха банкова сметка, на която всеки искащ може да направи подаяние.

IBAN: BG36BPBI79424055936001
BIC: BPBIBGSF
Вид валута: BGN
Титуляр: Иван Маринов Маринов

Както е известно, Ботев (Пловдив) и Фондация " Нощ на ангелите " към този момент проведоха поредност от благотворителни начинания. Зимният предварителен лагер на " жълто-черните " мина под надслов  и по време на подготовката на отбора в Турция се продаваха виртуални билети за контролните мачове, събраните средства от които бяха дарени за подкрепяне на благотворителните акции на фондацията. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР