Rep. Антъни Д'Еспозито, R-N.Y., написа писмо до президента на Колумбия

...
Rep. Антъни Д'Еспозито, R-N.Y., написа писмо до президента на Колумбия
Коментари Харесай

Конгресменът от Ню Йорк казва на Колумбия, че иска да даде на студентите дипломи, „каквито заслужават“, след отменено започване

Rep. Антъни Д'Еспозито, R-N.Y., написа писмо до президента на Колумбия Минуш Шафик в сряда, с молба за лист на завършващи възпитаници от неговия регион, тъй че той да може да провежда за тях " церемонията по дипломирането, която заслужават " след учебното заведение на Ivy League анулира главната си гала по откриването.

Д'Еспозито сподели, че намира за „ ужасяващо, че студентите от Колумбийския университет са били лишени от церемонията си по връчване “, отбелязвайки по какъв начин за някои „ завършването на висше обучение е върхът на тяхното живот до момента – значим крайъгълен камък, честван от фамилията, приятелите и околните. "

Много от зрелостниците този май пропуснаха церемониите за довеждане докрай на гимназията преди четири години през 2020 година заради пандемията от COVID-19.

„ Тези студенти работиха извънредно интензивно, вложиха голяма сума пари и съумя да извърши условията, с цел да приключи с горделивост “, се споделя в писмото, получено от Fox News Di...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР