Футболистът на Манчестър С Бенжамен Менди затъва все повече в

...
Футболистът на Манчестър С Бенжамен Менди затъва все повече в
Коментари Харесай

Играч на „Манчестър С“ бе обвинен за седми път в изнасилване

Футболистът на " Манчестър С " Бенжамен Менди затъва от ден на ден в проблеми с английското правораздаване. Срещу 27-годишния ляв бек бе повдигнато седмо обвиняване за обезчестяване. Така той е упрекнат в осем закононарушения против пет разнообразни дами, защото е разследван и за сексуално посягане.

Новият случай, за който стана ясно през днешния ден е тъжба за обезчестяване от юли 2021 година Той пристигна в миг, в който отбраната на Менди се готвеше да пледира за освобождението му от ареста. Засега футболистът остава в арест в Ливърпул и изчаква делото, което е планувано за 24 януари. Заедно с него пред съда ще се яви и неговият другар Луис Матури (40 г.), който е упрекван за шест изнасилвания и едно полово принуждение сред март и август 2021 година

Менди е футболист на " Манчестър Сити " от юли 2017 година, когато бе платен за 57,5 млн. евро от " Монако ". Французинът записа 75 мача и 2 гола за " Сити ", като завоюва три шампионски трофеи на Англия. Заради актуалните си проблеми обаче той не е играл за " Сити " от 21 август насам.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР