Футболист със сериозна визитка във Франция дойде на проби в

...
Футболист със сериозна визитка във Франция дойде на проби в
Коментари Харесай

Локомотив София пробва да вземе юноша на ПСЖ

Футболист със сериозна визитка във Франция пристигна на проби в Локомотив (София). Става въпрос за 27-годишния десен бек Стефан Ламбес. Той стартира кариерата си в школата на Пари Сен Жермен. С отбора от Париж има присъединяване в младежката Шампионска лига на УЕФА през есента на 2013-а. Не съумява обаче да пробие в първия тим, като играе единствено за Б селекцията на ПСЖ.

Играчът обаче има стабилен стаж в Лига 2 на Франция. Там записва 58 мача за Лориен, Лавал, Орлеан и Кевили. В третото равнище на страната има още 59 срещи.

Ламбис е някогашен младежки национал на " петлите " до 17 години. Впоследствие обаче избира да играе за втората си татковина - Хаити. Зад гърба си има 16 дуела за островната страна. Дебютира на 9 септември 2015-а.

Единственият проблем за десния бек е, че не е играл от 1 година. За последно през сезон 2021/22 е носил екипа на Кевили. Затова и от " Надежда " са поискали първо да видят качествата му, преди вероятно да се стигне до контракт. Играчът е бил препоръчан на старши треньора Стойчо Стоев, който се е съгласил да го види в тренировките. Селекцията при столичани към момента не е завършила, като в клуба чакат и нападателен футболист.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР