Футболен клуб Звезденбург“ спечелиха Купата в Първенството на Свежите супергерои

...
Футболен клуб Звезденбург“ спечелиха Купата в Първенството на Свежите супергерои
Коментари Харесай

Над 300 деца от 14 български града участваха в Първенството на Свежите супергерои

Футболен клуб „ Звезденбург “ завоюваха Купата в Първенството на Свежите супергерои в Бургас. Те завоюваха успеха след забележителна игра и справедливо завоюваха първото място всред 5 други тима, които участваха в шампионата. Като награден фонд ФК „ Звезденбург “ получиха 100 кг плодове и зеленчуци, обезпечени от Kaufland България. Талантливият състезател Даниел Петков от тима стана голмайстор на шампионата, Мартин Баев взе купата „ Най-полезен състезател “, а премията за вратар с минимум позволени голове отиде при Даниел Стефанов.  



На второ място в шампионата в Бургас приключиха ФК „ Вихър “ от гр. Айтос, а трети – ФК „ Възраждане “ от гр. Варна. Организаторите на събитието раздадоха доста награди на участниците. Всички деца, които се включиха в шампионата, получиха персонална грамота за интензивно присъединяване. Гост на шампионата беше професионалният футболист Николай Костов, развивал кариерата си в редиците на „ Нефтохимик “ и „ Верея “, Стара Загора. Той връчи на спечелилите Купата в Първенството на Свежите  супергерои и медалите на най-хубавите три тима.  

Турнирът в Бургас беше последното събитие от Първенството на Свежите супергерои, проведено от Kaufland България в партньорство с Национална мрежа за децата. В рамките на Първенството се организираха три футболни шампионата в София, Пловдив и Бургас. Участие в събитията взеха над 300 деца на възраст 7 и 8 години , които играят проведен футбол в детски футболни школи. Във всички три шампионата премериха сили и демонстрираха гения си 21 футболни тима, идващи от 14 града в страната. Трите огромни спечелили във всеки от трите шампионата получиха 100 кг плодове от Kaufland България – премия в подтекста на огромната акция на комерсиалната верига „ Свежите супергерои “, която предизвиква потреблението на плодове и зеленчуци и уравновесеното хранене измежду подрастващите. 



Първенството на Свежите супергерои е поредна стъпка в поредната политика на Kaufland България да разпространява дейния начин  на живот измежду подрастващите. В рамките на акцията съорганизаторите от Национална мрежа за децата сложиха акцент и върху месечното дарителство в поддръжка на благосъстоянието на децата в България.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР