Фризьорът често пуска техни общи снимки Фризьорът Ивайло Колев, който

...
Фризьорът често пуска техни общи снимки Фризьорът Ивайло Колев, който
Коментари Харесай

Дебора се метна на врата на ямболски фризьор

Фризьорът постоянно пуска техни общи фотоси

Фризьорът Ивайло Колев, който от години прави прическите на Алисия, Лидия, Гери-Никол и Дара, се опита да препечели нови клиенти, като се популяризира с Дебора. В салона, в който работи, се появи жертвата на принуждение - Дебора.

Ямболският фризьор написа обръщение към общата фотография: " Мило момиче, толкоз ме зареди през днешния ден с прелестната си усмивка. Зодия Риби постоянно сме най-ранимите, само че и най-борбените. И през днешния ден си с нова сила, тъй като имаш нова подстрижка, а с нея идва и новият шанс. Само напред и със същата усмивка. И скоро ще се забележим отново с още по-хубав мотив. Нали знаеш " – написа Колев под общата фотография. Същият постоянно пуска фрагменти с известни лица. Той бе много непосредствен с трагично починалия Денис Теофиков.

Фризьорът постоянно пуска техни общи фотоси. " Денко, обичам те. Завинаги ще си там… и в моето…и в сърцето на милионите, които няма да те забравим. Никога. Най-голямата звезда си ти моето момче. И в този момент си там горе, с цел да светиш на другите, да чуят и те твоя глас. Благодаря, че имах опцията да съм твой другар и да те чувам. Как пееш, по какъв начин се лее той. Меденият ти глас. Ангелче. Млад, хубав и надарен. Почивай в мир " – Иво написа, като че ли младият гений ще го чуе от отвъдното.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР