Френските власти повдигнаха обвинения на седем души за въоръжен грабеж

...
Френските власти повдигнаха обвинения на седем души за въоръжен грабеж
Коментари Харесай

7 души бяха обвинени за въоръжен грабеж на снимачната площадка на сериал

Френските управляващи повдигнаха обвинявания на седем души за въоръжен обир през предишния месец на снимачната площадка на предавания по Netflix сериал „ Люпен “.

Около 20 крадци с качулки са нападнали филмовия екип изстрелвайки фойерверки против тях, е декларирал представител на Netflix, представен от BBC.

След това измежду бял ден те откраднали съоръжение за над 300 000 евро.

Няма потърпевши измежду актьорите, включително и звездата на сериала Омар Си и екипа, които са били на снимачната площадка.

Екипът е бил атакуван, до момента в който снимали в региона на Нантер, Париж, а въоръженият грабеж спрял краткотрайно продукцията.

Седемте упрекнати за обира са на възраст сред 13 и 21 година

Трима от тях са в ареста, а четирима са под правосъден контрол. От полицията оповестиха, че не престават да търсят още нападатели и са съумели да възстановят част от откраднатото съоръжение.

Първият сезон на сериала, който излезе през предходната година, бе гледан от милиони по целия свят, а това е първият френски сериал, който се радва на сходен триумф в Netflix.

Люпен не е единствената известна продукция на Netflix, която стана цел на обирджии през тази година.

Ден преди обира в Париж, крадци в Южен Йоркшир, Англия откраднаха част от реквизита на сериала „ Короната “.

Откраднатите продукти бяха оценени на 150 000 паунда (178 450 евро) и включваха имитация на яйце Fabergé, което е било благосъстоятелност на дядото на кралицата Джордж V.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР