Free2move- световен лидер в областта на решенията за мобилност, който,

...
Free2move- световен лидер в областта на решенията за мобилност, който,
Коментари Харесай

Free2move с участие на CES 2023

Free2move- международен водач в региона на решенията за подвижност, който, наред с Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, FIAT, FIAT Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram Trucks и Vauxhall, е част от фамилията на Stellantis, ще участва публично на най-голямото ревю за потребителска електроника в света- CES 2023, което обичайно се организира в Лас Вегас при започване на всяка година.

" Необходимостта от подвижност се трансформира бързо, което прави пазара на споделени коли един от най-горещите в автомобилната промишленост ", анонсират от Free2move. " Free2move е интернационално приет като първокачествен снабдител на услуги за подвижност на самостоятелни и бизнес клиенти, и с неотдавнашното , Free2move към този момент е един от най-големите играчи в пространството VaaS (превозно средство като услуга), с шест милиона клиенти по целия свят ".

По време на присъединяване си на ревюто, Free2move ще показва нови решения и услуги за подвижност, както и визията си за интервала до 2030 година.

В момента, Free2move предлага услуги за наемане на транспортно средство безусловно за минути, часове, дни и месеци, решение за ръководство на автомобилни флотилии, само че също по този начин и опазване на паркинг позиции, като услугите са налични през едно приложение за мобилен телефон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР