Франция се класира за полуфиналите на Световното първенство в Русия,

...
Франция се класира за полуфиналите на Световното първенство в Русия,
Коментари Харесай

Вратарски гол попари надеждите на Уругвай

Франция се класира за полуфиналите на Световното състезание в Русия, откакто завоюва с 2:0 против Уругвай в първия четвъртфинал, който се игра в Нижни Новгород.
Французите поведоха с 1:0 с гол на Рафаел Варан в 40-та минута. Второто попадение за „ петлите “ осъществя Антоан Гризман в 61-та минута, а за този гол огромна виновност носи Фернандо Муслера. Уругвайците не съумяха да се възползват от своите положения пред вратата на Юго Лорис, а в последна сметка се пропукаха.

Уругвай игра без своя главен нападател Единсон Кавани, който получи травма в осминафиналния мач против Португалия.

Мачът стартира с тактическо надхитряне сред двата тима. В 3-та минута се получи безредие в наказателното поле на Франция, само че уругвайците не съумяха да нанесат завършващ удар. Две минути по-късно Мартин Касерес комбинира добре с Кристиан Стуани, който стреля, само че много неопределено. Кристиан Стуани центрира от корнер в наказателното поле на Франция в 14-та минута, където Хосе Хименес стреля с глава, а Юго Лорис излезе и съумя да боксира топката.

Франция направи доста сериозен пропуск в 15-та минута. Оливие Жиру с глава продължи към Килиан Мбапе, който бе оставен непокрит и от близко стреля с глава, само че над напречната греда в навън.

Матиас Весино насочи прекрасен удар в 35-та минута, само че Юго Лорис съумя да избави.

Франция поведе в резултата в 40-та минута. Антоан Гризман центрира от фаул в наказателното поле на Уругвай, където Стуани изпусна Рафаел Варан, който отклони топката с глава и я вкара във вратата на Муслера.

Наитан Нандес насочи отдалечен удар в 42-та минута, само че право в ръцете на Лорис.

Уругвай направи необикновен пропуск в 44-та минута. Лукас Торейра центрира от фаул в наказателното поле на Франция, където Мартин Касерес стреля с глава, само че Лорис се разпъна и съумя да направи ужасно избавяне. След това при добавката Диего Годин пропусна от близко да вкара и стреля в навън, оповестява Гонг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР