FOX става STAR Channel тази есен. The Walt Disney Company

...
FOX става STAR Channel тази есен. The Walt Disney Company
Коментари Харесай

FOX СТАВА STAR CHANNEL В БЪЛГАРИЯ ОТ 1 ОКТОМВРИ 2023

FOX става STAR Channel тази есен. The Walt Disney Company България разкрива новото име и поразителна образна еднаквост на емблематичния ефирен канал, който ще бъде ребрандиран от 1 октомври. Той ще остане мястото за смело развлечение, чиято задача е да предлага на почитателите най-хубавите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа, в това число обичаните на феновете „ Семейство Симпсън “, „ Касъл “, „ Кости “ и още доста вълнуващи заглавия.

Промяната ще бъде приложена и за останалите развлекателни канали в портфолиото на The Walt Disney Company в България, както следва – FOX Life става STAR Life,  FOX Crime става STAR Crime. STAR Channel, STAR Life и STAR Crime ще запазят позицията си в електронния програмен гид (EPG) на каналите.

„ С ребрандирането на FOX в STAR Channel ще продължаваме да доставяме на феновете историите, които познават и обичат, наред с нови водещи заглавия. STAR Channel ще остане домът на блокбъстър развлечение със световноизвестни артисти от най-големите студиа в света “, разяснява Кахабер Абашидзе, Country Manager за Централна и Източна Европа в The Walt Disney Company. „ Вълнуваме се за новия образ и еднаквост на каналите ни и имаме вяра, че те ще резонират с нашите фенове. “

Ребрандът на STAR Channel е създаден от динамична дизайн система, която следва изобретателния път, положен от FOX.  Творческото ентусиазъм е почерпено от лого иконата на STAR, допълнена от централния „ прорез “ на логото, който да сътвори чувство за придвижване и да я трансформира в падаща звезда.

Това спомага за образуването на изобретателния разказ към образната опаковка на марката, създавайки един характерен дизайн, който „ осветява “ пътя на феновете към най-хубавото развлекателно наличие и истории и към водещите сериали и обичаните излъчвания.

Новата образна еднаквост на STAR Channel ще бъде показана за първи път онлайн на закриващото празненство на едно от най-големите събития за медийния отрасъл в района, NEM в Хърватия, пред голям брой представители на развлекателния бизнес и телевизионната промишленост от цяла Европа.  

 

*Съдържанието в стрийминг платформата и на линейните канали STAR Channel, STAR Life и STAR Crime ще се разграничава.

За The Walt Disney Company

The Walt Disney Company е водеща интернационална медийна и развлекателна компания, която включва сегментите Disney Parks, Experiences and Products; Disney Media & Entertainment Distribution и три групи за основаване на наличие – Studios, General Entertainment и Sports, които са фокусирани върху основаването на наличие за услуги, ориентирани непосредствено към крайния консуматор, за кино и за линейни платформи. Компанията участва в България с няколко световноизвестни телевизионни канала с развлекателно и писмено наличие – Fox, Fox Life, Fox Crime, National Geographic, National Geographic Wild, 24KITCHEN, Disney Channel и Disney Junior.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР